Wie een gat graaf voor n ander, moet kunne zwemmen
Door: Edwin
Blijf op de hoogte en volg Edwin en Marjolein
02 Oktober 2006 | Frankrijk, Lyon
Ik heb hier gereageerd op een advertentie, om Engelse les te geven aan Franse kindjes van 7 tot 12 jaar, en ik hoop dat ik daar een baantje aan ga overhouden.
Een andere hobbie van mij is schoenen zoeken. Die schoenen waar ik dagelijks op loop, zijn een beetje aan het eind van hun latijn. Ik heb van die eendepootjes (daarom ging ik ook zwemmen, kijken of ze het nog doen) waarmee ik in bijna geen enkele schoen pas, en heb al een hele hoop winkels afgelopen maar nog tevergeefs.
Ik heb ook een heel groot slot gezien, voor 50 euro, en ik zit al een paar dagen te bedenken of ik die ga kopen of niet. Ik heb tot nu toe nog niet gefietst, dus heb telkens strippenkaarten à la 11 euro gekocht om met het openbaar vervoer te gaan. Ik ga vanmiddag toch maar dat slot halen denk ik zo.
Ik had trouwens een nieuwtje gelezen over de nieuwste politieke rel tussen NL en Turkije: een paar Turkse PVDAers die niet wilden dat de verdwijning van 1,5 miljoen Armeniers in 1916 onder het woordje 'genocide' zou moeten vallen, maken er wel ophef over dat ze daarom niet in de politiek mogen? 1,5 op 3 miljoen Armeniers, dat is nog effectiever dan Hitler met zijn concentratiekampen! Ze zouden ook wel trots mogen zijn zelfs op die prestatie. Rare wereld, snappen jullie er nog iets van? Iedereen is zo op zn pik getrapt, je kan niks meer zeggen tegenwoordig. Valt nog mee dat ik niet ben aangeklaagd voor het achtervolgen van en beschuldigen van een fietsendievegge.
Nu ik het over zo een vrolijk onderwerp heb, ik ben trouwens ook heel benieuwd naar die Rugbykalender jongens! Zodra die klaar is wil ik m wel eens zien.
Morgen komt er trouwens een ventje langs die een internet verbinding gaat aanleggen in ons stekkie. Ik mis Marjolein ondertussen wel aardig wat, en kan dan gezellig met haar Skypen.
Ik ben klaar voor deze keer, allemaal veel plezier en tot sinas
Edwin
02 Oktober 2006 - 10:51
Marjolein:
Heeeeej gekje!! Wat ben jij lekker sportief bezig! Straks mag ik lekker een nog goddelijker lijf in mn armen sluiten! Ik kijk daar zo ENORM naar uit! Maar gelukkig mis ik je nog steeds niet op een vervelende manier. Ik voel me zo blij over je. Geef dat internet ventje maar een kopje thee morgen namens mij. Dat heeft ie wel verdiend, de geluksbrenger. Haha, dag schat! O ja, dat verhaal van Milan Kundera waar je het over had dat is ook eens echt gebeurd he in Amerika. Is een film over gemaakt. Dag lieve! -
02 Oktober 2006 - 13:44
Maria:
ha die edwin, je bent al lekker bezig daar in frankrijk,geen tijd om je te vervelen, ga die fransen maar engels leren ja, en gelijk bij brengen dat ze t ook kunnen spreken he, tegen de tijd dat ik kom kan ik me in t engels verstaanbaar maken, aan gezien mijn frans nihil is zoals je weet.(kom natuurlijk wel eerder)voordat ze daar allemaal engels spreken is er weer een eeuw voorbij(hahaha),en ga dat slot nou kopen anders kan je weer op dievenjacht,neem aan dat je daar geen abbonement op wil.hahahaha.hier in de schuur staan ook nog schoenen van je!!!!!!!!!!!(kopen)groetjes,van je moeder -
03 Oktober 2006 - 13:34
Marja:
Hee Eddie,
goed bezig zeg, rugbyen, fitnessen, zwemmen!! Wat is trouwens je Skypenaam, dan kan ik je ook aan mijn lijstje toevoegen, kunnen we een keertje gezellig "bijkletsen" (want het duurt nog wel lang voordat het oud en nieuw is)!
Veel liefs xxx -
05 Oktober 2006 - 21:58
Peter:
Hoi Edwin, je bent lekker bezig daar, Maak die Fransen niet te wijs ,niet onze rugbygeheimen vertellen hoor en ook niet de uitdrukkingen in het Nederlands. Zeg maar, dat onze kaas ook lekker is. Het zal wel leuk zijn om weer met je te kunnen skypen of te chatten en neem de raad van je moeder maar aan en koop dat slot, want 5 maal 11 is nog steeds 55. Groetjes -
06 Oktober 2006 - 17:39
Alex:
Hé Neef. Zo te horen ga jij er niet op achteruit. enne ik zie er nu al uit om weer samen op het vrienden toernooi te spelen. -
07 Oktober 2006 - 16:13
Marijnissen:
ik ben er nog steeds boos over dat je weinig begrip voor vluchtelingen had in je vorige verhaal! Maar ik vind het goed dat je Turkse PVDA'ers aanpakt. -
07 Oktober 2006 - 18:34
Marjolein:
Joeloeloeloeloe loe, lalalala lalaaa laaaaa. Haha, lieve ik ben blij dat ik je weer ff heb toegezongen.Was leuk om je weer asprokuh te hebben. Kus. -
09 Oktober 2006 - 09:43
Mart Smeets:
Edwin, ga nu eens echt je best doen met rugby,dan mag je bij mij in de studio komen vertellen over je fiets. -
10 Oktober 2006 - 12:21
Fart: